U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Theatergroep het Lab is in 2005 in het leven geroepen door Martine Jongenburger. Als kersvers afgestudeerde theatermaker wilde zij een situatie creëren waarin zij haar creativiteit en vaardigheden kon onderzoeken en ontwikkelen. Martine ontwikkelde zich tot een theatermaakster met een geheel eigen stijl. De spelers ontwikkelden zich tot semiprofessionele acteurs met een fysieke en energieke speelstijl. 

Fysiek spel, lokatie, experiment en improvisatie zijn de hoofdbestanddelen van de repetities. Met een vijf-zevental spelers experimenteren we er lustig op los. Niet zwammen maar doen. Zien en ervaren hoe het werkt wanneer je tekst, verbeelding, beweging, geluid en lokatie bij elkaar gaat brengen... of juist niet. Wanneer hakt het (wat?) erin, en wanneer pruim je het niet meer. Voor spelers (en publiek) met lef!


De voorstellingen kunnen getypeerd worden met woorden als absurd, montage-, lokatie- en ervaringstheater.  Hoewel de thematiek hout snijdt, zijn de voorstellingen luchtig en humoristisch.