U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De regie van het Lab ligt in handen van Martine Jongenburger. Zij is theaterdocent, theatermaker, mensenwerker in hart en nieren en afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

"Wat mij fascineert is wat er allemaal aan ideeën, verhalen, verlangens, dromen, vaardigheden en energie in de spelers verscholen ligt. Theater is een magisch middel, met onbegrensde mogelijkheden, om deze mooie mens tevoorschijn te toveren."

 
In het voorjaar van 2009 werd Martine Jongenburger als 'talentvolle theatermaker' uitgekozen door KCG (Gelders Kenniscentrum voor Kunst en Cultuur) en Huis van Puck (Passie voor theater) om mee te doen aan het landelijke project Coaching Theatermakers. Het project werd voor drie jaar inhoudelijk ondersteund door Kunstfactor, het sectorinstituut voor de amateurkunst. 
Vanaf januari 2010 werd Martine gekoppeld aan twee professionele theatermakers die als coaches het maakproces van de nieuwste productie van het Lab (LUCHT) begeleidden. 
De coaches waren Hans Lemmerman en Inge van Run van het Wilde Oog. 
Deze produktie ging op 25 september 2010 in première.